Tilbake

Husker - Proludic

En favoritt blant barn

Husker finnes på nesten alle lekeplasser, og med god grunn. Barn elsker å svinge! De gjør det godt nok for moro skyld, men det er avledet utvikling og læring for et barn som svinger seg frem og tilbake og har hodet i forskjellige posisjoner. Det bidrar til å stimulere balansesenteret og dermed også den vestibulære følelsen. Det er en av sansene som hjelper barnet godt på vei når det for eksempel skal lære å lese og skrive

Portigue Pg-Steel-serien

Husken - et flaggskipelement på enhver lekeplass. Det har gitt generasjoner av barn følelsen av å fly gjennom luften og gleden ved å ta på et lite stykke av himmelen!

Med Portigue Pg-Steel-serien inviteres barn til nye måter å vugge på, ligge alene eller sammen med flere eller i større grupper i den sekskantede portalen.

Serien er laget av pulverlakkert galvanisert stål (Pg-stål) og huskene er laget av henholdsvis polyuretan og/eller støtdempende gummi.

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Portigue G-Steel-serien

Husken - et flaggskipelement på enhver lekeplass. Studier viser at lek på huske har en spesielt positiv innvirkning på barns mentale utvikling.

Med Portigue G-Steel-serien inviteres barn til nye måter å rocke på, ligge alene eller sammen med flere eller i større grupper i den sekskantede portalen.

Serien er laget av galvanisert stål (G-stål) og huskene er i henholdsvis polyuretan, polyetylen og/eller støtdempende gummi.

 

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Portigue Tree-serien

Husken - et flaggskip på enhver lekeplass og samtidig et av de beste verktøyene for å stimulere barnets hjerne og motoriske utvikling.

Med Portigue Tree-serien inviteres barn til nye måter å vugge på, ligge alene eller sammen med flere eller i større grupper i den sekskantede portalen.

Serien er laget av laminert tre og stål og huskene er i henholdsvis polyuretan, polyetylen og/eller støtdempende gummi.

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Ouno-serien

Huskestativene i Ouno-serien er solid konstruert, og fås i trestenger eller med lakkerte metallstenger. Dette gjør at konstruksjonene kan tilpasses til et mer naturlig eller urbant uttrykk etter behov.

Videre kommer stativene i en 2- eller 6-seters kombinasjon eller i en fuglerede versjon. Her står hvert barn fritt til å velge hvordan de vil oppleve svingturen; skånsomt for små barn, raskere og høyere for eldre barn. Når barn er sammen på husken, forbedrer de sine sosiale ferdigheter, de får selvtillit, forbedrer motorikken og stimulerer sansene.

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Diverse Huskestativer

- Proludic forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg