Tilbake

Store Leketårn - Natur Lekeplasser

Proludic Origin - Store leketårn
Kreativitet og robinie-tre
Norna Leketårne
Proludic Origin - Store leketårn

Proludic Origin - Store leketårn

Stimulering av sansene gjennom visuell og taktil kontakt med robinia-treet.

Lekeapparatene i Origin-serien er laget av Robinia-tre og reproduserer eller bygger på selve essensen av det naturen har å tilby, for eksempel en tur gjennom skogen, krysse en elv ved å hoppe fra tråkkestein til tråkkestein eller balansere på en falt tre. De store leketårnene i denne serien inkluderer bl.a. opplevelsesløyper med berg-og-dal-bane, klatring, balansering og observasjon.

Med Origin-serien leker barn i naturen, med naturen og ved å bruke naturen.

- Proludic forhandles med stolthet og enerett av UNIQA i Norden

 

Kreativitet og robinie-tre

Kreativitet og robinie-tre

Naturlekeplasser skapt av kreative ideer og robinia-tre. Opplev individuelle og kreative løsninger for din lekeplassplanlegging. Sammen med SIK-Holz® har UNIQA Group mer enn 30 års erfaring i design, planlegging og produksjon av lekeplasser laget av naturlig robinia-tre.

SIK-Holz® er et eierstyrt, mellomstort selskap i Fläming, sør for Berlin. I 1988 grunnla Klaus-Peter og Claudia Gust et håndverksverksted innen treskjæring, med fokus på planlegging, design og produksjon av individuelle lekeapparater laget av robinia-tre.

- Sik-Holz forhandles med stolthet og eksklusive rettigheter av UNIQA i Norden

 

Norna Leketårne

Norna Leketårne

Leketårn fra Norna er produsert i bærekraftige materialer som sikrer lave levetidskostnader; laget av høykvalitets FSC®-sertifisert Robinia-tre.

Nornas utvalg av leketårn henvender seg til ulike aldersgrupper og er kombinert på et utall måter som utfordrer og stimulerer både motorikk og lekenhet. Leketårnene inviterer til lek, hvor både fantasi og fysikk står i høysetet.

Nornas leketårn er med sin store variasjon i utforming både for skoler og institusjoner og for det offentlige rom, hvor de kan integreres i det eksisterende landskapet.

Både borettslag, offentlige parker og plasser, har mange ulike brukere av lekeplasser, med vidt forskjellige alder og behov.

Det skal være noe å ta igjen for alle og lekeplassen skal ha høy attraksjonsverdi over lang tid.

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg