Tilbake

Små Leketårn - Urbane Lekeplasser

Leketårn er perfekte arenaer for rollespill samt gode samlingssteder for fysisk trening. Her kan barna slippe fantasien fritt, stimulert av mange detaljer og originale lekefunksjoner. Elementer som klatrevegg, sklie eller stige på tårnet er bl.a. er med på å utfordre barnets fysiske og dermed motoriske evner.

Fysisk aktivitet forbedrer barns problemløsning, logiske tenkning, romoppfatning, arbeidsminne, selvoppfatning og oppmerksomhet og kan være et verktøy for en positiv utvikling av mentale, emosjonelle og sosiale prosesser. Dette krever varierende fysiske aktiviteter, som gir barna passende utfordringer.

Greenville-Serien
Diverse Urbane Små Leketårne
Greenville-Serien

Greenville-Serien

Ideen om å klatre i et tre bare for å se bakken fra et annet perspektiv er like gammel som selve trærne og er bl.a. en av inspirasjonskildene for utviklingen av Greenville-serien, som også tilfører bambusplater som et naturlig element i designet. Trehus, taulekehus eller tårn i ulike størrelser kan brukes som frittstående lekekonstruksjoner eller kobles sammen og smeltes sammen med andre lekeelementer som broer, tunneler, klatrenett osv. - på denne måten er det mulig å skape en futuristisk, vakker og eventyrlig lekelandsby som inviterer barn til mye kreativ lek gjennom fysisk trening. Videreutvikling av Greenville taulekehus, trehus og tårn har skapt nye muligheter innen utforming av lekeplasser og plassutnyttelse – her kan kombineres på utallige måter ved hjelp av spennende forbindelseselementer.

- Berliner forhandles med stolthet og eksklusive rettigheter av UNIQA i Norden

 

Diverse Urbane Små Leketårne

Diverse Urbane Små Leketårne

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg