Tilbake

Voltstenger og Kolbøttestativer - Naturlekeplasser

Voltstenger og kolbøttestativer er ideelle verktøy for lek og trening. Snurr og snu deg rundt, heng med hodet ned, få et sus i magen, eller bare heng med en av vennene dine. Voltstenger og kolbøttestativer stimulerer mange sanser og er spesielt god muskel- og balansetrening som styrker konsentrasjon, læring, kroppslige ferdigheter og skaper sosiale kontakter og spill.

Utvalget av bøttestativer under naturlekeplasser er alle laget av FSC®-sertifisert tre. Treet kommer fra avskoging med respekt for mennesker og natur, noe som sikrer både miljøet og de sosiale forholdene i skogene.

SIK-Holz - Voltstenger og Kolbøttestativer

Voltstenger og kolbøttestativer fra SIK-Holz er laget av FSC®-sertifisert robinia-tre, som utmerker seg ved å være spesielt egnet for bakkekontakt, med lang levetid.

Voltstenger og Kolbøttestativer er alltid populære både som leke- og treningsverktøy – det er både sunt og morsomt å snurre og snu, gjøre kroppsløft (pullup & chinup) og henge i armer eller ben. Voltstenger og kolbøttestativer er perfekte for skoler, fritidsklubber, idrettslag og i det offentlige rom generelt.

SIK-Holz har et bredt utvalg av vakre og spennende løsninger, alle produsert i bærekraftige materialer, med lave levetidskostnader.

- Sik-Holz forhandles med stolthet og eksklusive rettigheter av UNIQA i Norden

 

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg