Tilbake

Taubaner - Naturlekeplasser

Taubaner er gode lekeapparater som med fart og spenning garantert gir surr i magen, og som er med på å presse barnets grenser for hva det tør. Å leke i taubanen er en helt fantastisk måte å trene opp barnets evne til å spenne seg opp og kontrollere sin egen kropp. Det krever at du bruker hele kroppen for å holde på taubanen.

En flyte gir barnet mye kroppsfølelse, spesielt fordi flyteswingen beveger seg i flere retninger samtidig, og stimulerer dermed motorikk og balanse. I tillegg utvikles barns sosiale ferdigheter når bl.a. må vente på at det blir deres tur eller må overlate huskesvingen til neste i køen.

Utvalget av taubaner under naturlekeplasser er alle laget av FSC-sertifisert tre. Treet kommer fra avskoging med respekt for mennesker og natur, noe som sikrer både miljøet og de sosiale forholdene i skogene.

Norna taubaner
SIK-Holz Taubaner
Norna taubaner

Norna taubaner

Taubanene fra Norna er produsert i bærekraftige FSC®-sertifiserte Robinia-stenger av høy kvalitet.

Taubanene er designet for det offentlige rom, hvor de kan integreres i eksisterende landskap og brukes som lekeplassanlegg for de fleste aldersgrupper.

Både borettslag, offentlige parker og plasser, har mange ulike brukere av lekeplasser, med vidt forskjellige alder og behov.

Det skal være noe å ta igjen for alle og lekeplassen skal ha høy attraksjonsverdi over lang tid.

SIK-Holz Taubaner

SIK-Holz Taubaner

SIK-Holz taubaner er laget av FSC®-sertifisert Robinie-tre, som utmerker seg ved å være spesielt egnet for bakkekontakt, med lang levetid.

Taubaner er alltid populært på lekeplasser og taubaner fra SIK-Holz er perfekte lekeapparater for skoler, fritidsklubber, idrettsforeninger og i det offentlige rom generelt.

SIK-Holz har et bredt utvalg av vakre og spennende løsninger, alle produsert i bærekraftige materialer, med lave levetidskostnader.

- Sik-Holz forhandles med stolthet og eksklusive rettigheter av UNIQA i Norden

 

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg