Luxo - Garderoben med separate deler, topp hvitpigmentert

På lager
Varekode
Luxo - Garderobe med Separate Dele

Luxo garderober er laget av en slitesterk 15 eller 18 mm bjørkefiner med 4-beins karusellkrok. Velg mellom klarlakkert eller hvitpigmentert.

Pris fra: kr 690,00

Har du bruk for veiledning eller har et spørsmål, er vi klar til å hjelpe

Merkninger
FSC
Beskrivelse
Luxo garderober er produsert i slitesterk 18 mm hvitpigmentert bjørkefiner med 4 benet karusellkrok. Benken har skorist i forkrommet stålrør, slik at sand og skitt ikke samles i bunnen av garderoben. Praktiske og rengøringsvenlige. Rom i toppen kommer også med dør. Innvendig mål per rom er 22 cm, 25 cm eller 28 cm. Dybden er 25 cm. Modulene leveres i 1-5 plasser. Prisene er per rom.
Specifications
Dybde:
25 cm
Materials
Dekk:
  • Kryssfiner - Bjørk 18 mm
Bærekraft
-

FSC-certificeret

Når vores produkter er FSC-certificeret hos UNIQA, så betyder det, at I som kunder er forsikret om, at de træprodukter I køber kommer fra en skov, der er forvaltet på ansvarlig vis. FSC-certificeringen forsikrer om bæredygtig brug af verdensskovene, hvilket vil sige, at træerne ikke bliver fældet, førend skoven selv har nået, at reproducerer. Dette beskytter både dyrene og planterne i skovene. Derfor kan du som kunde hos UNIQA købe vores FSC-certificerede sortiment med god samvittighed.  

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!