Tilbake

Bærekraftige Produsenter

Hos UNIQA har vi fokus på bærekraftig produksjon, og vi sørger derfor for å finne produsenter med samme bærekraftige verdier som oss. Derfor er vårt sortiment i stadig utvikling, og vi streber etter å fortsette å samarbeide med ledende produsenter innen bærekraftig produksjon av lekeplasser og uteområder.

Playtop / Nike Grind

Playtop har sammen med Nike sørget for å resirkulere gummien fra produktene deres, slik at den nå brukes i gummibasen i aktivitetsområder, fremfor å havne et sted i naturen.

Det inkluderer ca. 28 par sko pr. m2 og det er opptil 91 % resirkulering. All gummien blir faktisk resirkulert (upcycled), og de siste 9 % er limet som brukes til å holde gummigranulatet sammen. Gummien er også sertifisert etter EN71-3 (slik test), som er samme test som brukes til leker, smokker og annet for barn

- Playtop forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

Styrk barnas motoriske ferdigheter med en urban lekeplass i verdensklasse

Er du på jakt etter en lekeplass som har høy lekeverdi og unike lekefunksjoner som gir rom for fysisk utvikling, motorisk utvikling og minimalt med vedlikehold, så er vår urbane lekeplasser en veldig god løsning. Eksperter innen lek og bevegelse sørger for at du får mest mulig ut av lekeplassen din. Her er det utfordringer som passer alle aldre og spillet blir aldri kjedelig.

- Berliner forhandles med stolthet og eksklusive rettigheter av UNIQA i Norden

 

Rhino Ramps - Miljøvennlige skateramper drevet av solen

Alle materialer som brukes til å produsere Rhino skateramper er 100 % resirkulerbare, og selskapets eget solcelleanlegg genererer 215 000 KW grønn energi per år. Overproduksjonen selges til det offentlige strømnettet.

- Rhino Ramps forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

HABA - Høykvalitetsprodukter med lang levetid

Hos HABA skal bærekraft inkludere funnet i at lekeapparatene deres har lang levetid - at de kan gis videre til neste generasjon.

HABA har fulgt barn på vei inn i og gjennom livet i 80 år nå – med spill og leker som utfordrer, oppmuntrer og fremfor alt gir mye glede.

Verdi satt godt forankret

HABA utvikler og produserer høykvalitetsprodukter for barn og deres familier på en miljøvennlig, energi- og ressursbesparende måte i alle ledd i verdikjeden. Dette oppnås gjennom svært effektive prosesser, produksjonsmetoder og høyt motiverte medarbeidere, for hvem ideen om kvalitet også er solid forankret i deres tenkning og handlinger. Spesielt vern av naturressurser, langsiktig jobbsikkerhet og aktiv miljøvern er høyt prioritert ved HABA.

- HABA Pro forhandles med stolthed og eneret af UNIQA i Norden

 

UNIQA - En bærekraftig fremtid

Hos UNIQA tror vi at hvis vi fokuserer på å redusere vårt CO2-avtrykk gjennom verdikjeden og i våre prosesser, samtidig som vi kompenserer for klimaet vårt gjennom å plante trær, er vi på god vei til å skape en mer bærekraftig fremtid for alle. .

Kjøp av UNIQA-produkter sikrer bærekraftig handel.