Tilbake

Miljøvennlige produkter

Fiskegarnstolen - den bærekraftige stolen

Hos UNIQA ønsker vi å hjelpe til med å rense havene – det er derfor vi introduserer denne bærekraftige stolen, som er 100 % resirkulert; dette gjelder ikke bare setet som er laget av brukte fiskegarn, men også rammen som er produsert av resirkulert stål av blant annet wire.

Vi tar vare på havene rundt oss!

 

Pantomove-LuPo

Når kvalitet og bærekraft går hånd i hånd

UNIQA er Danmarks ledende forhandler av VS undervisningsmøbler.

I valg av skolemøbler har det vært essensielt for oss at disse produseres så bærekraftig som mulig. VS bruker ikke bare resirkulerbare materialer til produksjonen, men selve fabrikken varmes opp med regnvann, som samles opp på takflatene. VS er også en svært miljøbevisst bærer. I samarbeid med oss ​​leverer de direkte til sluttbruker, slik at unødvendig miljøpåvirkning unngås. Møblene er ikke pakket i plast eller papp, men transporteres med spesielle tepper, som gjenvinnes gang på gang.

Designet av Verner Panton

PantoMove-Lupo er den stabile og komfortable stolen som lar elevene vippe forover/bakover og til sidene uten å forstyrre undervisningen.

UNIQA Kuben - Miljøvennlig FSC-kjedeproduksjon

UNIQA Cube er et unikt konsept som kan bidra til å skape konsentrasjon i åpne rom. Kuben er også ideell for gruppearbeid når det kommer til å ha det gøy etter skoletid og når det er elevsamtaler mellom lærer og elev. Mulighetene er mange og fleksibiliteten stor.

Hos UNIQA tar vi ekstra vare på miljøet gjennom FSC-kjedeproduksjon. Forskjellen mellom FSC-tre og FSC-kjedeproduksjon er veldig stor. Den totale påvirkningen på miljøet av FSC-kjedeproduksjon er betydelig lavere enn FSC-tre. Velger du produkter fra FSC-kjedeproduksjon, er alle ledd fra frø til møbler dokumentert å ha minst mulig påvirkning på miljøet.