Tilbake

Elevborde

Vi kan bare lære barn kjernekompetansen de trenger i det 21. århundre med læringsmiljøer og undervisningsmetoder som faktisk er laget for å oppnå de resultatene vi trenger nå og i fremtiden.

Læring og læringsmiljø henger dermed tett sammen og det er viktig å skape rom som ikke begrenser elevenes utvikling. Aktivitetene på skolene utvikles dag for dag og det har derfor alltid vært viktigere å skape rom som er både fleksible og multifunksjonelle.

Shift+
LiteTable
TriTable
TriUnion
Uno-M
UnoBean
StepByStep
Ergo
EcoTable-R
NetWork
RondoLift
Puzzle TeamTable
Shift+

Shift+

Aktivitetene på skolene utvikles dag for dag og det er derfor nødvendig å skape rom som er både fleksible og multifunksjonelle. VS’s Shift + bordelementer gir rom og mulighet for ekstremt fleksible læringsmiljøer og gode varierte undervisningskombinasjoner.

Frigjør klasserommet fra det lærersentrerte fokuset, ved å arrangere bordene i en sirkel, i slangelignende linjer, eller stable dem helt vekk for mer gulvplass.

LiteTable

LiteTable

Lag unike rom som bidrar til elevenes utvikling med VS's LiteTable. Lette bord i flere forskjellige størrelser, høyder og fasonger.

Bordene gir uendelige oppsettskombinasjoner som skaper læringsmiljøer som er både fleksible og multifunksjonelle for alle klassetrinn. Bordet kan stables takket være de ekstremt lette, slitesterke materialene.

TriTable

TriTable

Fleksible og mobile bord som kan kombineres på mange måter. TriTable-bordene kan skape et helt unikt miljø med stor mulighet for morsomme former og fleksible løsninger for rad- eller gruppearbeidsplasser.

Riktig løsning med bord og stoler er med på å gjøre hverdagen bedre for både barn og voksne. Et design med både fleksibilitet og funksjonalitet er også med på å sikre et harmonisk arbeidsmiljø.

TriUnion

TriUnion

Den trekantede formen gjør TriUnion-bordet ideelt for ulike møtesituasjoner. Et fleksibelt og mobilt bord som kan skape uvanlige bordkombinasjoner som stimulerer fantasien og oppmuntrer til kreativt samarbeid. Uavhengig av størrelsen på gruppen.

Bordet finnes i 3 høyder og utformingen av rammen gir fotstøtte i 2 forskjellige høyder.

Uno-M

Uno-M

UnoBean

UnoBean

Lite og fleksibelt bord, som med sin design er designet for å enkelt plasseres på rader, buer eller i én sirkel. Bordet finnes både som høydejusterbart og i faste høyder.

UnoBean-bordet kan skape rom som er både fleksible og multifunksjonelle.

StepByStep

StepByStep

Ergo

Ergo

EcoTable-R

EcoTable-R

NetWork

NetWork

RondoLift

RondoLift

Puzzle TeamTable

Puzzle TeamTable

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg