Tilbake

Lekemøbler

Norges største utvalg av pedagogiske lekemøbler, som aktiviserer barna

Med Norges største utvalg av lekemøbler er din oppgave ganske enkelt å velge de produktene som passer best for dine behov. Lekemøblene gir mulighet for morsom lek, samtidig som barnas motorikk utfordres og utvikles. Skap en lykkelig hverdag med våre morsomme lekemøbler.

Legebænke

 

Legebænke

 

Lekemøbelguide

Vi skaper miljøer som får læring og lek til å spille sammen

Kreativitet

Velg noen lekemøbler som appellerer til barnas fantasi. En leken innredning kan inspirere til morsomme spill og historier. Dette påvirker både personlig utvikling og sosiale ferdigheter.

Bruk av plass

Vurder hvor mange som vil bruke plassen samtidig og til hvilke aktiviteter. Kanskje ett rom skal kunne brukes til flere ting? Tenk på arbeidsflyter og gangveier slik at innredningen tar hensyn til disse.

Soneinndeling

Ved å arrangere i soner får barna rom for fokusert lek og fordyping i voksenstyrte aktiviteter. Inndelingen av rommene reduserer konflikter og gir derved et bedre miljø for barn og voksne.

Plass for lek og læring

Et godt barnemiljø kan understøttes av lekemøbler som inviterer til lek og læring. Dette fremmer barnets utvikling. Læring kan integreres i hverdagen gjennom en allsidig møbeldesign.

Personlig utvikling

Skap et miljø og en hverdag fylt med morsomme nye utfordringer, hvor barna kan bekrefte seg selv og sine evner på en morsom og lærerik måte. Det kan skapes miljøer med mulighet for stor fordypning og kreativitet, samtidig som spillet kan foregå i et høyt og utviklende tempo.

  • Ny kunnskap, læring og eksperimenter
  • Kreativitet og fordypning
  • Utvikle lek
  • Får bekreftet seg gjennom nye utfordringer

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg