Tilbake

Oppbevaring - Skoler

Oppbevaring er en viktig del av enhver skoles interiørdesign. Elevene trenger oppbevaring av skolesekker, bøker og personlige eiendeler, mens lærere trenger oppbevaring av undervisningsmateriell og administrative dokumenter. I tillegg kan en godt organisert oppbevaringsløsning skape et ryddigere og mer produktivt læringsmiljø.

Det finnes ulike typer oppbevaringsmuligheter for skoler. Skap er en populær løsning for oppbevaring og de kan ha ulike størrelser, antall hyller og låser. Skapene kan være individuelle eller deles mellom elevene og kan plasseres i klasserommet, gangen eller i en spesiell bod. Skuffer og hyller er også praktiske oppbevaringsløsninger og kan brukes til bøker, mapper og undervisningsmateriell.

Det er viktig at oppbevaringsløsningene er holdbare og enkle å rengjøre. I tillegg skal de være sikre og ha låsemekanismer slik at elevene kan føle seg trygge ved å oppbevare sine personlige eiendeler på skolen. Det kan også være lurt å ha et sentralt oppbevaringsrom for verdisaker, som mobiltelefoner og elektronikk, for å unngå tyveri eller skade.

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg