Tilbake

Podier - Skoler

Skap lek for sansene på flere nivåer

Podier er i seg selv veldig gode for å skape forskjellige og spennende lekesoner. Nettopp derfor er podier noe som naturlig vekker barnas oppmerksomhet.Podiene fra UNIQA er nesten alltid multifunksjonelle, så det er også mulighet for å lagre eller stimulere sansene.

Scenepaller
Scenebokser
FloorFriends
Scenepaller

Scenepaller

For å minimere støyplagene og skape plass til oppbevaring er ikke podiet utformet som en boks som avgir trommelyd når du beveger deg på den, men som et åpent element med plass til større leker eller lekebokser under. Samtidig er det montert linoleum på toppplaten som gjør lyden fra veltende murstein mykere. Konstruksjon i bjørkefiner.

- HABA Pro forhandles med stolthet og eksklusive rettigheder af UNIQA i Norden

 

Scenebokser

Scenebokser

Bygg deg selv. Scenepodiene er laget i beste kvalitet. Slitesterk laminatbelegg, som også bidrar til å forlenge levetiden. Mange mulige lagoppstillinger, bl.a hvis det skal lages catwalk. Som en forholdsregel er sceneboksene nå også tilgjengelig med låsemekanisme.

- HABA Pro forhandles med stolthet og eksklusive rettigheder af UNIQA i Norden

 

FloorFriends

FloorFriends

Podiumguide

Del inn i soner

Ved å tilrettelegge i soner får barna rom for fokusert lek og fordypning til voksenstyrte aktiviteter. Avgrensning og splittelse reduserer konflikter, og gir dermed et bedre miljø for barn og voksne.

Skjerp sansene dine

Hvert rom bør ha mange forskjellige overflater slik at man kan gå på sanseoppdagelse. Våre podier er tilgjengelige med mange ulike overflater og ulike design som er med på å stimulere og utvikle sansene.

Valg av materialer

Still krav til riktige overflater og få et godt inneklima. Våre podier er tilgjengelige med teppe- og linoleumsoverflate og våre myke skumpodier er tilgjengelige med valgfri polstring med slitesterkt stoff eller imitert skinn.

Funksjonalitet og design

Våre møbler følger den skandinaviske designtradisjonen med en nær forbindelse mellom form og funksjon. Podiene har mange kombinasjonsmuligheter med ulike former, høyder og funksjoner.

  •  

Design konsept

Podier er med på å gjøre hverdagen spennende og med riktig løsning får du et miljø som er mye mer lekent. Podiene finnes i mange forskjellige figurative design og kombinasjonsmulighetene er uendelige.

Podiene fås med mange forskjellige overflater, noe som er med på å stimulere og utvikle sansene.

  • Figurativ design
  • Fleksible kombinasjonsmuligheter
  • Spennende og lekne omgivelser
  • Sensuelle overflater

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg