Tilbake

Veggelementer

 

Små veggelementer

Veggdekorasjoner skaper en behagelig atmosfære. Bruk dem til å dekorere kjedelige vegger.

Formen og fargene deres stimulerer sansene, er perfekt tilpasset resten av rommet og har utfordrende karakter.

Veggelementer er perfekte for å skape koselige miljøer,  og gir god stemning i hverdagen.

Touch-rekkverk - Veggelementer

Fokuser på den taktile sansen - følesansen. Skap sanseopphold for barna ved å bruke veggelementer. Veggelementene lar småfingrene jobbe. Se de neste mange sidene om de mange verdifulle sanseplatene som kan kombineres.

Læringspaneler / Sanseplater - Veggelementer

Sanseplatene er utrolig lærerike og skaper et spennende rom i rommet. Barna bruker alltid mange timer på lek og læring ved veggelementene, som samtidig utvikler deres motoriske ferdigheter.

 

Sensoriske plater - Veggelementer

Sanseplatene er utrolig dekorative og skaper et spennende rom i rommet. Barna bruker alltid mange timer på å leke med veggelementene, som samtidig utvikler motorikken deres.

Ballbaner og balllabyrinter - veggelementer

Balllabyrintene utfordrer motoriske ferdigheter og kognitive evner på en morsom og inspirerende måte. Barn elsker å sette ballen i bevegelse og se den rulle avgårde. De kan også bruke mange forsøk på å løse balllabyrinten som kan være veldig utfordrende.

Perforerte plater med opphengselementer

Ønsker du en fleksibel lekesone er dette en fantastisk løsning. Plasser basiselementene i de forskjellige oppholdsrommene, og så kan du endre lekeelementene fra stue til stue. På den måten kan leken varieres og er alltid spennende for barna.

Gallerilister og magneter

Barn kan bruke mange kreative timer på å lage den perfekte tegningen, med en galleriliste kan de henge opp tegningen eller malingen til tørking og utstilling for de andre barna og lærerne. Listene fås med klemmemekanisme, for å tegne pinner eller for magneter.

Magnetiske lister er smarte fordi barn kan henge opp det kreative arbeidet sitt selv. Samtidig er det også morsomt  å leke med magneter, et stort brett med magneter kan faktisk være et helt kreativt lekeverktøy i seg selv.

 

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg