Tilbake

Freestyle Bike Park

Inspirert av fjelle

Freestyle-sjangeren i sykkelmiljøet har vokst eksponentielt i popularitet de siste årene, og ryttere leter etter alternative sykkelsteder og parker for å komme videre i sporten og bruke kvalitetstid på å finpusse ferdighetene sine. Velosolutions Freestyle Bike Park-elementer er designet for å tilby progressivt komplekse utfordringer og muligheter for alle.

Produksjon med omhu

Tenker lokalt - Ettersom Velomasters nasjonale nettverk fortsetter å vokse, er målet å øke lokal produksjon og innkjøp av varer. Å bo lokalt er en fin måte å redusere påvirkningen av prosesser på landet.

Bygg grønt - Velomaster tror på å leve bærekraftig og bruke "grønne" teknologier. Naturen og dens bevaring er kjernen i selskapets verdisett. Å utvikle nye måter å konstruere ved å bruke elektrisitet som kraftkilde bidrar til å redusere bedriftens innflytelse etter hvert som nye «produkter» utvikles.

Resirkulering - Velomaster jobber for tiden med innovative resirkulerings- og resirkuleringsprosjekter for å tilby mer bærekraftige prosjekter til lokalsamfunn.

Fakta

  • Alle elementer fra Velomaster kan monteres på harde overflater med små maskiner
  • Lite vedlikehold
  • Bærekraftige løsninger for produksjon, konstruksjon og materialvalg
  • Håndlagde produkter av høy kvalitet laget av profesjonelle håndverkere - laget i EU
  • Alle kanter på treelementene er avrundede og rustfrie stålskruer med metrisk gjenge muliggjør sikre tilkoblinger
  • Alle elementene er spesialdesignet av vårt team av profesjonelle ryttere og nøye utviklet for å forbedre visse ferdigheter
  • 2 års garanti - produktene er EN 1090-2:2018 og A1-sertifisert, og alle stålkonstruksjoner er merket med CE-merket (utførelsesklasse EXC-1)

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg