Tilbake

Playtop - Gummiunderlag til nærmiljøanlegg

Høy fleksibilitet - lite vedlikehold

Playtops overflate for sport er et gummibelegg av høy kvalitet designet for innendørs og utendørs sportsbaner. Gummiputens uovertrufne fleksibilitet er perfekt for et bredt spekter av rekreasjonssport og fritidsaktiviteter.

Fra utendørs basketballbaner og fotballbaner til rebound treningsgulv og komfortable yogarom. Playtops unike toppstrøk gir forbedret sklisikkerhet og minimerer risikoen for vekst av mose og alger.

Playtop / Nike Grind

Playtop har sammen med Nike sørget for å resirkulere gummien fra produktene deres, slik at den nå brukes i gummibasen i aktivitetsområder, fremfor å havne et sted i naturen.

Det inkluderer ca. 28 par sko pr. m2 og det er opptil 91 % resirkulering. All gummien blir faktisk resirkulert (upcycled), og de siste 9 % er limet som brukes til å holde gummigranulatet sammen. Gummien er også sertifisert etter EN71-3 (slik test), som er samme test som brukes til leker, smokker og annet for barn

- Playtop handles med stolthet og eksklusive rettigheter av UNIQA i Norden

 

Tilpasset merkevarebygging og design

Playtops underlag for sport er tilgjengelig i 31 farger, og i tillegg er det et ubegrenset utvalg av tilpassede mikser. Dette gjør at overflaten kan utformes nøyaktig etter kundens ønsker, både når det gjelder farge og grafikk. Vi designer basen ut fra dine behov, identitet og aktivitet og tilpasser den perfekt til den tiltenkte målgruppen. Vi har designet alt fra tradisjonelle kurs til kursdesign som møter merkevarebyggingen til klubben, foreningen, institusjonen eller skolen.

 

       

Fakta

 • Lang levetid - Det mest sertifiserte gummibelegget på markedet

 • Passer for mange idretter

 • Vanngjennomtrengelig - Den beste drenerende gummibasen

 • Testet og godkjent mot de høyeste standarder for brannsikkerhet

 • Enkel å vedlikeholde uten bruk av kjemikalier

 • Sklisikre og friksjonstestet

 • Playtop-overflate for sport med Nike Grind-farger

 • Ubegrensede designalternativer - 31 farger og ubegrenset utvalg av tilpassede blandinger

 • Kostnadseffektiv, miljøvennlig og bærekraftig

 • Kan monteres på ny eller allerede eksisterende hard overflate

 • Helstøpt uten svake skjøter

Produkter - Gummiunderlag til nærmiljøanlegg

Overholder de høyeste standarder innen sikkerhet: TÜV

Man må aldri gå på akkord med barnas sikkerhet. Vår gummi er testet og oppfyller de høyeste sikkerhetskravene: TÜV. Gummien er sertifisert for å overholde sikkerhet innen leke- og fallhøyder DS / EN1176 og DS / EN1177.

Den beste kvaliteten på markedet

Vårt gummiunderlag er det mest sertifiserte gummibelegget på markedet. Gummien er UV-behandlet, slik at du kan være sikker på at den beholder fargen gjennom hele levetiden. Den produseres også i Europa – som et av få produkter på markedet.

Branntestet og godkjent for takløsninger

Gummien er testet og godkjent i henhold til de høyeste standarder når det gjelder brannsikkerhet. Det betyr blant annet at gummien er klart å foretrekke til takløsninger.

Da har du et spennende takprosjekt eller et prosjekt hvor brannsikkerhet er i fokus, så ring oss.

Den beste drenerende gummibasen

Vår gummi er ekstremt permeabel og derfor har vi vært med på å lage flere LAR-prosjekter i Danmark. Dette er prosjekter hvor det skapes mer verdi for prosjektet enn bare å hente vann. Vårt gummiunderlag er faktisk 10 ganger mer drenerende enn standarden EN15330-1: 2007 foreskriver.

 • Den bedste kvaliteten
 • Den miljøvennlige løsningen
 • Den beste drenerende gummibasen
 • Testet og godkjent som leketøy for barn

Høy sikkerhet for idrettsplassen din - Gummipute en sikker fallpute
Vår gummi er sertifisert i henhold til EN1177 (fallpute) og EN1176 (lekeutstyr), og oppfyller alle krav i henhold til TÜV.

Gummiunderlag har også mange forskjellige betegnelser - gummiasfalt, helstøpt gummi, EPDM gummiunderlag mm. Kjært barn har mange navn, men dette er betegnelser på samme produkt som brukes som fallpute for f.eks. lekeplasser.
Fallpute i gummi med høy spilleverdi
Gummiputer som droppad gjør leken mer spennende, og skaper en morsommere hverdag for barna. Med riktig utforming blir fallflaten en del av lekeplassen, og på denne måten gir man lekeplassen høyere lekeverdi.

Sportsunderlag i gummi med god støtdemping
Gummiputer som droppad gjør sporten tryggere, og skaper en trykkaktiv ramme for barna. Med riktig utforming blir fallunderlaget en del av idrettsplassen, og på denne måten blir idrettsplassen mer estetisk.

Vedlikeholdsfri gummibase
En gummioverflate gir mindre slitasje på for eksempel lekeapparater og anleggene rundt. Droppaden er i seg selv vedlikeholdsfri og når man ser på kostnadene knyttet til gummiputen er det etter ca. 4 år den billigste løsningen som fallpute. Det er billigere enn for eksempel barkflis, plener og fallsand.

Miljøvennlig sportsoverflate - Nike Grind
Vår produsent Playtop har inngått et samarbeid med Nike, som betyr at gummiputene våre inneholder resirkulerte gummisko fra Nike. Det er opptil 22 forskjellige gummisko pr. m2. Gummibasen inneholder opptil 91 % resirkulert gummi.

Markedets beste sertifiserte sportsmatte i gummi
Vi har markedets beste og mest sertifiserte gummiunderlag. For det første er gummiunderlaget vårt UV-behandlet slik at det beholder sin opprinnelige farge gjennom hele levetiden. Gummiunderlaget er, som et av de eneste produktene på markedet, sertifisert i forhold til brann og har i tillegg vindtest. Dette gjør oss til markedsledende eksperter på takløsninger med lekeplasser, trening mm.

Gummien er også sertifisert for rullestolbruk, så det er også en funksjonshemmingsvennlig løsning. Gummiputen har gjennomført samme test som brukes til å godkjenne smokker og leker til barn, noe som er ytterligere et bevis på at det er en miljøvennlig løsning. Sist men ikke minst har gummien også sertifikat på avløp, og gummien drenerer 10 ganger bedre enn regelverket krever.

Gummipute produsert av Playtop
Vårt gummiunderlag produseres av verdens ledende produsent av gummiunderlag Playtop. Vi er glade og stolte over å samarbeide med Playtop, da det er produsenten som har størst fokus på sikkerhet, miljø, kvalitet og mange andre parametere som gjør den til den beste gummiputen på markedet.

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg