Tilbake

Kløfta Barnehage - Indendørs

UNIQA vant designkonkurranse for levering av alt løst inventar til Kløfta barnehage i Ullensakerkommune. Barnehagen har 8 avdelinger som hver har sin spesifikke farge. Prosjektet stod ferdighøsten 2022.

Alle avdelinger erlevertetter samme prinsipp med bord og tilpassede stoler med og uten bøyleavhengig av om det er småbarnsavdeling eller storbarn. Små variasjoner i lekeområdet tilpassetaldersgruppe. Farger og materialer komplimenterer hverandre i de forskjellige avdelingene. Her erdetlagt vektpå samspill og lek.

Alle hulene er levert med spesialtilpassede lekematter og forskjellige sansemøbler som sanseplater,lysfoss eller vannrør.

I grupperom er det stor fokus på rollelek hvor noen rom er innredet med lekekjøkken mens andremed bil, båt eller lekesofa.

Fellesrommet er et multifunksjonelt romi forbindelse med storkjøkkenetsom kan både brukes tilaktivitet med klatrevegg for barnaeller møtevirksomhet som foreldremøter og utleie til f.eks.bursdager. Her er det både prosjektor og elektrisk filmlerret, swipbord som lett kan felles opp ogtrilles vekk og stablebare krakker med fotstøtte slik at den passer både liten og stor.

I administrasjonsdelen er det 2 styrerkontorer med el. hev/senk bord og møtebord. Det er levertfastebord i arbeidsrom med skjermvegg. Personalrom og møterom for totalt 40 personer er innredeti duse naturfarger for avslapping og ro. Alle platemøbler i administrasjon er svanemerketog allekontorstoler er møbelfakta sertifisert. Alle møteromsstoler er trukket i Greenguardsertifisert stoff: Reflect fra Kvadrat.

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg