Tilbake

Bratteborg Barnehage

UNIQA leverte innredning til det som antakelig er verdens eneste barnehage bygget som en borg. Bratteborg barnehage er et dristig og nytenkende prosjekt som er totalinnredet av oss i UNIQA.

Betongelementer formet som en middelaldersk borg, er rammen for en barnehage litt utenom det vanlige.

I tett dialog med barnehagen ble det skap et fleksiblet og anvendelig innemiljø som gir mange muligheter i hverdagen.

En stor og avlang gang byr på forskjellige funksjoner, samtidig som den ikke binder opp bruken av området.

Et stort fellesrom med scene, klatrevegg og balansebrosystemet byr på utfordringer av både psykisk, sosialt og fysisk art.

Fra barnehagen:

"Vi ønsket å åpne Bratteborg Barnehage med en grunnpakke med barnehagemøbler som skaper variasjon på ulike rom og som enkelt gir oss muligheter for flerbruk ved at de er flyttbare og fleksible i bruk. Å skape gode arbeidssoner for ulike typer lek og læringsaktiviteter var viklig for oss. Vi har sammen med Torstein funnet en god løsning på dette og ser at møblene jobber med oss i arbeidet vårt. Vi i Team Bratteborg opplever at innredningen vi har fått levert fra UNIQA er spennede, solid og gir oss uendelige muligheter. 

Samarbeidet med UNIQA har vært veldig godt gjennom hele prosessen, det har vært viktig når byggeprosessen rundt en helt ny barnehage er så omfattende og tidkrevende. Torstein har gjennom idémøter, skisser, endringer, reviderte skisser, bestilling, levering, pristilbud, montering og noen få reklamasjoner vært tilstede, løsningsfokusert og utrolig engasjert i vårt prosjekt. Det betyr mye. Vi ser frem til fortsatt godt samarbeid med UNIQA i fremtiden.
Nina Lind, Daglig leder - Bratteborg barnehage AS

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg