Tilbake

Falkenborgskolen - Utendørs

I samarbeid med Plan + Landskab har UNIQA laget et unikt lekeområde for skolens mange glade barn. Falkenborgskolen skulle renoveres både utvendig og innvendig, som bl.a. betydde et nytt lekeområde for skolebarna.
Arkitektene ved PLAN + LANDSKAB tegnet et unikt og morsomt lekeområde som refererte til fjordlandskapet med «kystformasjoner» og «bratte steder», som støttet barnas lek og læring med utgangspunkt i Frederikssunds identitet som en levende kjøpstad ved Roskilde Fjord.
Som leverandør av lekeapparater i høy kvalitet og riktig design ble UNIQA valgt, og det er et samarbeid som har fungert perfekt, og begge er godt fornøyd med samarbeidet.
UNIQA sørget for en lekeplass i rubin, samt urbane klatrestativ og gummiunderlag med integrerte trampoliner. Det viktigste er likevel til slutt at barna på Falkenborgskolen har fått en fin og unik lekeplass med stor lekeverdi!

 

Uttalelse

«I forbindelse med skoleombyggingsprosjektet ved Falkenborgskolen, i Frederikssund kommune, valgte Anker Hansen & Co, som var hovedentreprenør på oppgaven, å la UNIQA være leverandør av lekeapparater, fallputer til lekeapparater i form av gummi. belegg, samt garderober og møbler etc."

"Samarbeidet med UNIQA har fungert i en korrekt og konstruktiv dialog, hvor alle leveranser leveres til rett tid og i kvalitet, jf. anbudsmaterialet - samt med en hyggelig og dypt engasjert overlevering til brukerne"

"På denne bakgrunnen kan vi på det varmeste anbefale UNIQA som leverandør for andre prosjekter - både utendørs og innendørs"

- Jacques Duelund Mortensen, Arkitekt og avdelingsleder, Mangor & Nagel, PLAN + LANDSKAP

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg