Tilbake

Hvem er vi og hva står vi for?

UNIQA LEVERES I VERDEN FOR Å SKAPE RAMMER SOM UTVIKLER BARN OG VOKSNE

UNIQA er Nordens største leverandør av produkter og totalløsninger for lekeplasser og institusjoner. Vi tilbyr markedets mest omfattende og innovative sortiment, og vi er spesialister på lekeplasser, idrett og bevegelse, parker og byrom samt møbler og læring.

Jeg grunnla UNIQA i 2008 og Uno i 2003 – to selskaper som nå er slått sammen til ett samlet sterkt selskap i UNIQA. Jeg føler meg veldig privilegert som står i spissen for bransjens sterkeste team av dyktige og dypt engasjerte medarbeidere, ca 80 totalt i Danmark, Norge og Sverige.

Jeg har selv 25 års erfaring i bransjen, og det er min store lidenskap å skape en unik ramme for barns utvikling. Det er grunnlaget for UNIQA og en integrert del av ånden og hverdagen til selskapet. I tillegg brenner jeg også for design, noe som skinner igjennom på produktene våre.

Vi er konstant på jakt rundt om i verden etter spennende produkter og de beste leverandørene som deler lidenskapen vår. I dag har vi et sortiment som skaper spenning, harmoni, glede og utvikling for både barn og voksne. Vår kunnskap om barns utvikling understøttes av samarbeid med forskere på feltet – en kunnskap vi deler med våre kunder.

Våre produkter består av unike uterom, bl.a lekeplasser, parkour, funksjonell trening, multibaner, fitness, oppholdsrom og skateparker samt interiørløsninger og møbler til institusjoner, skoler og høyskoler. Finner vi ikke produktet vi leter etter hos leverandører, utvikler vi det selv – alltid med fokus på bærekraften som er forankret i vårt DNA. Våre arkitekter hjelper til med totalløsninger.

Jeg føler et stort ansvar for at våre ansatte skal ha en spennende og trygg arbeidshverdag – det er grunnlaget for at vi kan levere bransjens beste produkter og løsninger til våre kunder.

Du er alltid velkommen til å kontakte meg på kk@uniqa.dk.

Med vennlig hilsen

Kim Knudsen, Adm. Dir. og eier