Min ønskeliste (0)

Lekeplasser: Totalleverandør av lekeplass til ditt prosjekt

Her finner du alle typer lekeplasser, lekeapparater og lekeplassutstyr til skoler, barnehager, kommuner og alle andre typer institusjone...Visa mer

Lekeplasser: Totalleverandør av lekeplass til ditt prosjekt

Her finner du alle typer lekeplasser, lekeapparater og lekeplassutstyr til skoler, barnehager, kommuner og alle andre typer institusjoner. Alt fra naturlekeplasser og klassiske lekeplasser til urbane lekeplasser og de nyeste interaktive lekeplassene.

Lekeplasser fra Uniqa skaper stor glede hos barna. Utearealet blir forvandlet til et fargerikt og sosialt område med lekeplasser, lekeapparater og sosiale områder, som gir gode betingelser for fri lek.

Stort sortiment av lekeplasser

Uniqa har samlet Norges største og mest verdiskapende sortiment av lekeplasser og lekeapparater i alle prisklasser med en kvalitet som alltid er i toppklasse. Du får en lekeplass som er tilpasset deres ønsker, behov og budsjett. Vi kan analysere deres behov og ønsker for lekeplassen, om dere ønsker det.

Etter at behovene dine er spesifisert, vil våre landskapsarkitekter utarbeide en gratis, uforpliktende og unik løsning for dere, som vil bli presentert ved hjelp av 3D tegninger eller video. Så snart det foreligger en underskrevet avtale, setter vi i gang med arbeidet. Når prosjektet er ferdig montert og overlevert til dere, følger vi løpende opp på hvordan den nye lekeplassen fungerer. Vi tilbyr også en vedlikeholdsavtale, hvis du ønsker det.

Med UNIQA som lekeplass leverandør vil dere få:

  • En unik og sikker løsning – Norges største og mest verdiskapende sortiment.
  • Ekstremt høy lekeverdi – mulighet for et fargerikt område med lekeplasser og sosiale områder.
  • Utfordringer – barna blir utfordret motorisk og intellektuelt.
  • Sparing og rådgivning – UNIQA har egne rådgivere, landskapsarkitekter og erfarne montører.
  • Gratis prisoverslag – få utarbeidet profesjonelle 3D tegninger og få et komplett bilde av hvordan lekeplassen vil se ut.

Hvis dere ønsker inspirasjon til prosjektet deres, har vi mange gode referanser.

Gratis løsningsforslag ut fra deres behov

UNIQAs arkitektteam er klare til å gi dere et løsningsforslag som vil visualisere deres løsning før dere skal ta en investeringsbeslutning. Detaljerte arkitekttegninger vil gi dere den beste oversikten før dere tar en viktig beslutning.

Visa mindre
Filtrér Produkter

Bruk synkende rekkefølge

1-16 of 1768

Bruk synkende rekkefølge

1-16 of 1768