Tilbake

Norges største utvalg av fleksible og funksjonelle bord til barnehager

Bordet er en av de viktigste elementene i en innredning. Det er samlingspunktet for flere aktiviteter i løpet av dagen som servering, lek, kreativ fordypning, læring og mer. Det er derfor viktig å tenke i løsninger som dekker både funksjonelle og fleksible behov for å skape et harmonisk bo- og arbeidsmiljø.

Inklusionsborde

 

Få fremhevet dine behov og muligheter

Ta hensyn til hvor mange som bruker rommet og bordene samtidig og til hvilke aktiviteter bordene brukes. Dette er med på å sikre et miljø hvor det er skapt rom for flere ulike funksjoner med fokus på lek og læring.

Materialer til bordene kan velges ut fra en rekke ulike behov, som for eksempel lette å rengjøre overflater, støydemping og høy slitestyrke.

Skap den rette atmosfæren med form, farge og multifunksjonelle design på bordene. Skal det være varmt og omfavnende? Eventyrlysten og leken? Inspirerende og lærerikt?

I tillegg er det viktig å ha fokus på ergonomisk riktige arbeidsmiljøer. Derfor er det også viktig å ta hensyn til bordets høyde og funksjon og om bordet skal brukes til barn, ansatte eller begge deler i samspill. Dette er med på å støtte barns og ansattes trivsel.

Velg fleksible bord med flere alternativer der det er nødvendig. Flip-bord kan slås sammen slik at de tar minst mulig plass når de ikke er i bruk, og vegghengte bord og benker skaper plass til aktive barn, hvor bevegelse, lek og fantasi fremmes.

Mange av våre bord kan leveres med støydempende linoleumsoverflate i et utall farger. Du vil kjenne forskjellen ved å gå på jobb i et støyredusert miljø – mer energi og overskudd i hverdagen.

Hos UNIQA er målet vårt, sammen med deg, å finne den optimale løsningen som skaper et rammeverk som utvikler mennesker.