Tilbake

Borde - Skoler

Skoleborde er en viktig del av enhver skoles innredning. De er en nødvendighet for elevenes daglige undervisning og spiller en sentral rolle for å skape et optimalt læringsmiljø for elevene. Skoleborde skal være slitesterke, praktiske og funksjonelle, samtidig som de skal være behagelige å sitte ved i flere timer av gangen. Bord til skoler finnes i forskjellige størrelser og materialer. De vanligste materialene til skoleborde er tre, laminat og metall. Skoleborde kan ha fast høyde eller kan justeres i høyden for å passe ulike elever.

Skoleborde kan også ha ulike former, som rektangulære, ovale eller runde. Det er viktig at skolebordene er ergonomisk riktige slik at elevene kan sitte riktig og unngå smerter eller skader. Derfor skal skoleborde ha riktig høyde i forhold til høyden på elevene og ha passende avstand mellom bordplate og sittehøyde. I tillegg kan justerbare skoleborde tillate elevene å endre sittestilling og skape et mer dynamisk læringsmiljø.

Multifunksjonelle skoleborde har også blitt mer populært i dagens moderne skole. Disse tabellene kan brukes til å lage ulike soner for individuelt arbeid, gruppearbeid, kommunikasjon etc. Det kan gi elevene en mer fleksibel læringsopplevelse og gjøre det lettere for lærere å tilpasse undervisningen til elevenes behov.

Til slutt er det også viktig å vurdere bærekraft i forhold til skoleborde. Skoler kan velge å investere i bærekraftige materialer, resirkulerbare produkter og lang levetid, noe som kan ha en positiv innvirkning på miljøet.

Rulleborde

 

Lysborde

 

Cafeborde

 

Barborde

 

Borde til faglokaler

 

Borde til leg, læring og spil

 

Skranker / Reception

 

evt

evt

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg